• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Betmret cskkentse
  • Betmret nvelse
  • Eredeti mret
Bor és Vad képekben

Ars Poetica:

"A Vadászat a vadász számára egyrészt alkalom a szigorú önfegyelem gyakorlására, másrészt eszköz a többi élőlény megismeréséhez és megértéséhez. Megtanít gondolkodni, szabadságszeretetre, jó ízlésre és tiszteletre nevel. Elvezet a természet és a hozzá tartozó jelenségek elmélyült megfigyeléséhez. A Vadászat megfelelő irányba tereli a vadász személyiségének alakulását. Olyan etikai értéket fejleszt ki benne, amely nélkül a vadászat csupán az ösztönök gyarló megnyilvánulása volna."

Földes László: A vadászat alapelvei

 

 
 
Kezdőlap arrow Hírek arrow Gasztrohírek arrow Ceglédi Laska- és Borfesztivál 2012. június 22-23.
Ceglédi Laska- és Borfesztivál 2012. június 22-23. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kende   
2012. május 21.
Ceglédi Laska- és Borfesztivál. Cegléd első nyárindító fesztiválja 2012. június 22-23-án lesz, mely egy igazi ízlelőbimbókat kényeztető rendezvénynek ígérkezik.
Ajánlom másoknak:
megosztás a facebook oldalra megosztás az iwiw oldalra

Cegléd városában a nyár mintegy gasztronómiai nyitányaként kerül megrendezésre a Laska- és Borfesztivál. Az egész napos rendezvény során a látogatók megismerkedhetnek a laskafőzés titkaival, és az ízletes ételt a környék pompás boraival öblíthetik le.

A Laskafesztivál természetesen nem csak az ételről, de a jó hangulatról is szól. A Gubody Park és a városszerte tartandó színes programkavalkád garantálja hogy kicsik és nagyok egyaránt felhőtlenül szórakozhassanak.
Trackback(0)
Hozzászólások (0)add
Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

security image
Írja be a képen látható karaktereket


busy
 
< Előző   Következő >