• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Betmret cskkentse
  • Betmret nvelse
  • Eredeti mret
Bor és Vad képekben

Ars Poetica:

"A Vadászat a vadász számára egyrészt alkalom a szigorú önfegyelem gyakorlására, másrészt eszköz a többi élőlény megismeréséhez és megértéséhez. Megtanít gondolkodni, szabadságszeretetre, jó ízlésre és tiszteletre nevel. Elvezet a természet és a hozzá tartozó jelenségek elmélyült megfigyeléséhez. A Vadászat megfelelő irányba tereli a vadász személyiségének alakulását. Olyan etikai értéket fejleszt ki benne, amely nélkül a vadászat csupán az ösztönök gyarló megnyilvánulása volna."

Földes László: A vadászat alapelvei

 

 
 
Kezdőlap arrow Hírek arrow Gasztrohírek arrow Gastro Trade Expo 2011. június 1-2.
Gastro Trade Expo 2011. június 1-2. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: -ka-pír-   
2011. május 30.
Immár hagyományosan nyár elején, június 1-2-án zajlik a SYMA Rendezvényközpontban a vendéglátóipari szakma nagyrendezvénye, a Kreatív Konyha Fórum folytatásaként bemutatkozó Gastro Trade Expo. Az interaktív, két napos konferencia és szakvásár már nemcsak az éttermi és szállodai szakmának, hanem a cukrászatoknak, pékségeknek, pizzériáknak, ételkiszállító cégeknek, vagyis a vendéglátóipar széles szegmensének szól.

Látványos bemutatók, külföldi oktatóséfek, a legjobb hazai szakemberek, számos kiállító és számtalan termék várja mindazokat, akiknek fontos, hogy lépést tartsanak az aktuális trendekkel.
Akit a vendéglátás üzleti része érdekel, mindkét nap hallgathat előadásokat neves éttermi és szállodai menedzserek, tulajdonosok részéről, de első kézből informálódhat a hatósági előírásokról, az üzemeltetés feladatairól, belsőépítészeti trendekről, marketing ötletekről vagy arról, milyen pályázati forrásból lehet támogatást szeretni egy felújításhoz, korszerűsítéshez.
A professzionális konyha világát nemcsak elméletben, hanem gyakorlatban is megismerhetik mindazok, akik felkeresik a Basic Gourmet, a Big Kitchen vagy a Pizza, Pastry, Bakery látványkonyháinak bemutatóit. Külföldi oktatóséfek, olasz pizzamester és a hazai szakma legjobbjai mutatják be azokat az új technológiákat és trükköket, amiket a világ leghíresebb szakácsai is alkalmaznak.

Bárki megtanulhatja, hogyan bont halat Okuyama San, mire képes a nyúllal Bíró Lajos, vagy hogyan készül a Blumenthal-féle legendás sült krumpli. Megismerkedhetnek a hazai cukrászszakma új generációjával, és megkóstolhatják a különleges tányérdesszerteket, házi fagylaltokat, és egy csokoládémester jóvoltából elleshetik a csokoládékészítés fortélyait. Június 2-án a rendezvény vendége lesz Georges Pralus francia séf, aki a forradalmi sous-vide eljárás egyik kifejlesztője, és az Alain Ducasse Intézet képviseletében látogat el a rendezvényre.
 
A Gastro Trade Expo nemcsak a szakmának szól, hanem mindazokat várja, akik szeretnének bepillantani a vendéglátás világába, és elsajátítani néhány frappáns ötletet, finom borok, különleges harapnivalók társaságában. A május 25-ig regisztráló látogatók féláron, mindössze 1500 forintos napijegyért és 2500 forintos kétnapi jegyért kereshetik fel a rendezvényt. További információ és jelentkezés: www.gastroexpo.hu
Trackback(0)
Hozzászólások (0)add
Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

security image
Írja be a képen látható karaktereket


busy
 
< Előző   Következő >