• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Betmret cskkentse
  • Betmret nvelse
  • Eredeti mret
Bor és Vad képekben

Ars Poetica:

"A Vadászat a vadász számára egyrészt alkalom a szigorú önfegyelem gyakorlására, másrészt eszköz a többi élőlény megismeréséhez és megértéséhez. Megtanít gondolkodni, szabadságszeretetre, jó ízlésre és tiszteletre nevel. Elvezet a természet és a hozzá tartozó jelenségek elmélyült megfigyeléséhez. A Vadászat megfelelő irányba tereli a vadász személyiségének alakulását. Olyan etikai értéket fejleszt ki benne, amely nélkül a vadászat csupán az ösztönök gyarló megnyilvánulása volna."

Földes László: A vadászat alapelvei

 

 
 
Kezdőlap arrow Hírek arrow Gasztrohírek arrow Chateau Vincent pezsgõbemutató (2008.01.18.)
Chateau Vincent pezsgõbemutató (2008.01.18.) PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Koren István   
2008. január 08.
 A Garamvári Szõlõbirtok családi vállalkozás, amely a családfõ Garamvári Vencel borászmérnöki képzettségén és több évtizedes borászati tapasztalatain nyugszik.A cég 1990-ben született és Vinárium néven indult útjára. Nem sokkal késõbb a piacteremtés, a belföldi és nemzetközi piacok kiépítését felvállalva, a minõségi borok szállítójaként vált ismertté.
Ezt a tevékenységet 1993-ban szõlõtermesztéssel és borászati tevékenységgel egészítették  ki balatonlellei központtal, teljessé azonban akkor vált a vállalkozás, amikor 1996-ban megvásárolták a volt Palugyai pincét Budafokon és belefogtak a tradicionális pezsgõkészítésbe is.
Ma a cég tevékenysége két alappilléren nyugszik: az egyik a Balatonlellén létesített szõlõbirtok és borászati üzem, a másik Budafokon a Chateau Vincent pezsgõ pince és minõségi borkereskedelemmel foglalkozó Vinárium nagykereskedelmi raktár.
 
A  rendezvényre jelentkezi lehet itt .
Trackback(0)
Hozzászólások (0)add
Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

security image
Írja be a képen látható karaktereket


busy
Utolsó frissítés ( 2008. január 09. )
 
< Előző   Következő >