• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Betmret cskkentse
  • Betmret nvelse
  • Eredeti mret
Bor és Vad képekben

Ars Poetica:

"A Vadászat a vadász számára egyrészt alkalom a szigorú önfegyelem gyakorlására, másrészt eszköz a többi élőlény megismeréséhez és megértéséhez. Megtanít gondolkodni, szabadságszeretetre, jó ízlésre és tiszteletre nevel. Elvezet a természet és a hozzá tartozó jelenségek elmélyült megfigyeléséhez. A Vadászat megfelelő irányba tereli a vadász személyiségének alakulását. Olyan etikai értéket fejleszt ki benne, amely nélkül a vadászat csupán az ösztönök gyarló megnyilvánulása volna."

Földes László: A vadászat alapelvei

 

 
 
Kezdőlap arrow Hírek arrow Friss hírek arrow Kis karácsony, nagy karácsony...
Kis karácsony, nagy karácsony... PDF Nyomtatás E-mail
Írta: -ka-pír-   
2007. december 06.
 
A Bor és Vad újabb receptversenyt hírdet, ezúttal a karácsonyi ünnepkör és a téli napforduló apropójából!
 
Ossza meg velünk, valamint olvasóinkkal karácsonyi és szilveszteri boros-vadas receptjeit, vagy ajánljon nekünk megfelelõ italt az ünnepi ihletettséghez, és nyerje meg a Bor és Vad speciális fûszerkeverékeibõl összeállított ajándékcsomagok egyikét.
 
Minden témába vágó receptet közlünk, és a beküldõk között 2008. január 10-én sorsolást rendezünk, ahol 5 db fûszercsomag fog gazdára találni. Minden versenyzõ tetszõleges számú recepttel és alkalommal nevezhet a sorsolást megelõzõ napon, 24 óráig.
 
A recepteket és ajánlókat az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges email címre várjuk! 
Trackback(0)
Hozzászólások (0)add
Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

security image
Írja be a képen látható karaktereket


busy
Utolsó frissítés ( 2007. december 19. )
 
< Előző   Következő >