• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Betmret cskkentse
  • Betmret nvelse
  • Eredeti mret
Bor és Vad képekben

Ars Poetica:

"A Vadászat a vadász számára egyrészt alkalom a szigorú önfegyelem gyakorlására, másrészt eszköz a többi élőlény megismeréséhez és megértéséhez. Megtanít gondolkodni, szabadságszeretetre, jó ízlésre és tiszteletre nevel. Elvezet a természet és a hozzá tartozó jelenségek elmélyült megfigyeléséhez. A Vadászat megfelelő irányba tereli a vadász személyiségének alakulását. Olyan etikai értéket fejleszt ki benne, amely nélkül a vadászat csupán az ösztönök gyarló megnyilvánulása volna."

Földes László: A vadászat alapelvei

 

 
 
Kezdőlap arrow Hírek arrow Gasztrohírek arrow IV. Piliscsévi Pincefalu-fesztivál 2013. június 29-30.
IV. Piliscsévi Pincefalu-fesztivál 2013. június 29-30. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: -ka-pír-   
2013. június 18.
A minden más látvánnyal összehasonlíthatatlan Pilis tövében, Magyarország egyik legnagyobb, történelmi pincefalujában rendezzük meg idén a IV. Piliscsévi Pincefalu-fesztivált.

Legyünk részesei a hagyományos Szent Orbán-napi borversenynek, kóstoljunk tradicionális helyi és csúcskategóriájú magyar borokat és pálinkákat, lakjunk jól a hatalmas adagokkal családbarát árakon, friss, omlós, ropogós rántott hús, hurka vagy gulyás...

Adunk a kultúrának - avagy a kultúrára is: több hagyományőrző tánccsoport, tót (szlovák), sváb (Ungarndeutsche) és modern zenekar és az ilyenkor elengedhetetlen heje-huja váltja majd egymást, hogy egy percre se lankadjon a nevezetes pilisi jókedv!

A rendezvény a festői szépségű piliscsévi pincefalu területén kerül megrendezése, amely Magyarország egyik legnagyobb történelmi múlttal rendelkező pincefaluja. A rendezvényen több, kisebb és nagyobb  esőálló sátor áll majd rendelkezésre, a tánctér és a színpad fából épített esőbeálló alatt helyezkedik majd el.

Kontakt:

Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

+36-70/280-2-280
Trackback(0)
Hozzászólások (0)add
Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

security image
Írja be a képen látható karaktereket


busy
 
< Előző   Következő >