• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Betmret cskkentse
  • Betmret nvelse
  • Eredeti mret
Bor és Vad képekben

Ars Poetica:

"A Vadászat a vadász számára egyrészt alkalom a szigorú önfegyelem gyakorlására, másrészt eszköz a többi élőlény megismeréséhez és megértéséhez. Megtanít gondolkodni, szabadságszeretetre, jó ízlésre és tiszteletre nevel. Elvezet a természet és a hozzá tartozó jelenségek elmélyült megfigyeléséhez. A Vadászat megfelelő irányba tereli a vadász személyiségének alakulását. Olyan etikai értéket fejleszt ki benne, amely nélkül a vadászat csupán az ösztönök gyarló megnyilvánulása volna."

Földes László: A vadászat alapelvei

 

 
 
Kezdőlap arrow Gasztrorendezvények arrow Balatoni halak és badacsonyi borok hétvégéje 2013. május 18-19.
Balatoni halak és badacsonyi borok hétvégéje 2013. május 18-19. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: -ka-pír-   
2013. május 08.
2013. május 18-19-én hazánk talán egyik leismertebb hegyének környékén rendezi meg 6. gyalogos és 5. kerékpáros teljesítménytúráját a BTHE. A környezet és a szervezők lelkesedése ismeretében már csak a jó időjárásban kell bízni, és ha minden adott, akkor egy sportos hétvégét tölthet el akár Ön is az éledező Balaton partján.
 
Badacsonytördemicen, a Pünkösdi hosszú hétvégén, nemcsak a túrák és kirándulások szerelmesei, hanem a gasztronómiai különlegességeket és kulináris élményeket kedvelő utazók is megtalálják a nekik való kalandokat. Péntektől hétfőig fókuszban a Balaton-felvidéki borok, a magyar tenger halai (süllő, keszeg, harcsa, ponty). És persze jó féle pálinkák. Természetesen a disznóságok kedvelőinek sem kell aggódniuk, hiszen lesz grillezett kolbász, és csülök is. Jó magyar kézművesek is bemutatják portékáikat, és a gyerekek sem fognak unatkozni a hétvégén. Estére a túrázók is visszaérkeznek, és mindenkit vár a táncparkett!
 
A cégek és a BTHE együttműködése lévén 2013. május 18-án szombaton a NOHAB-ok által vontatott, és „posta BHV” kocsikból kiállított különvonat közlekedik Budapestről a Tanúhegyek teljesítménytúrák bázisára Badacsonytördemicre, illetve a Tapolcán megrendezésre kerülő JÁRMŰ KIÁLLÍTÁSRA.

Trackback(0)
Hozzászólások (0)add
Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

security image
Írja be a képen látható karaktereket


busy
 
< Előző   Következő >