• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Betmret cskkentse
  • Betmret nvelse
  • Eredeti mret
Bor és Vad képekben

Ars Poetica:

"A Vadászat a vadász számára egyrészt alkalom a szigorú önfegyelem gyakorlására, másrészt eszköz a többi élőlény megismeréséhez és megértéséhez. Megtanít gondolkodni, szabadságszeretetre, jó ízlésre és tiszteletre nevel. Elvezet a természet és a hozzá tartozó jelenségek elmélyült megfigyeléséhez. A Vadászat megfelelő irányba tereli a vadász személyiségének alakulását. Olyan etikai értéket fejleszt ki benne, amely nélkül a vadászat csupán az ösztönök gyarló megnyilvánulása volna."

Földes László: A vadászat alapelvei

 

 
 
Kezdőlap arrow Gasztrorendezvények arrow XIV. Nemzetközi Kisüsti Pálinkafesztivál, Kiállítás és Vásár Gyulán 2013. április 19-21-ig
XIV. Nemzetközi Kisüsti Pálinkafesztivál, Kiállítás és Vásár Gyulán 2013. április 19-21-ig PDF Nyomtatás E-mail
Írta: -ka-pír-   
2013. március 18.
A Nemzetközi Kisüsti Pálinka Fesztivál, Kiállítás és Vásár egy igazán fontos eseménye hazánknak. Erre a kiállításra házilag főzött párlatokkal neveznek magyar, illetve a Kárpát-medence más régióiból érkező versenyzők, hogy megmérettessék saját kerítésszaggatójukat. A verseny két kategóriában van meghirdetve. Bérfőzők és bérfőzetők kategóriában lehet a legjobb helyezésért versenyezni. Hagyomány, hogy a legjobb, nem Magyarországon készített párlatot különdíjjal jutalmazzák.

A Kisüsti Pálinka Fesztivál, Kiállítás és Vásár emellett komoly szakmai fórum is, ahol kiemelten tárgyalják a szakértők a pálinkafőzéshez kapcsolódó jogszabályi és törvényi előírásokat, feladatokat. Tárgyként szerepel továbbá a Kisüsti marketing-stratégiája is, a minőségi pálinkafőzők szakmai és anyagi támogatása, továbbá a kifőzdék turisztikai lehetőségként történő kihasználása.

Az idei évben a Nemzetközi Kisüsti Pálinka Fesztivál, Kiállítás és Vásár keretében rendezik meg a 20. Magyar Országos Pálinka- és Törkölypálinka, a Nemzetközi Gyümölcs- és Borpárlat Versenyét is.
   
Trackback(0)
Hozzászólások (0)add
Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

security image
Írja be a képen látható karaktereket


busy
Utolsó frissítés ( 2013. március 18. )
 
< Előző   Következő >