• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Betmret cskkentse
  • Betmret nvelse
  • Eredeti mret
Bor és Vad képekben

Ars Poetica:

"A Vadászat a vadász számára egyrészt alkalom a szigorú önfegyelem gyakorlására, másrészt eszköz a többi élőlény megismeréséhez és megértéséhez. Megtanít gondolkodni, szabadságszeretetre, jó ízlésre és tiszteletre nevel. Elvezet a természet és a hozzá tartozó jelenségek elmélyült megfigyeléséhez. A Vadászat megfelelő irányba tereli a vadász személyiségének alakulását. Olyan etikai értéket fejleszt ki benne, amely nélkül a vadászat csupán az ösztönök gyarló megnyilvánulása volna."

Földes László: A vadászat alapelvei

 

 
 
Kezdőlap arrow Gasztrorendezvények arrow Magyarországi Újbor- és Sajtfesztivál 2012 Budapesten, a Vajdahunyadvárban 2012. november 24-25.
Magyarországi Újbor- és Sajtfesztivál 2012 Budapesten, a Vajdahunyadvárban 2012. november 24-25. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: -ka-pír-   
2012. október 09.
Magyarországi Újbor- és Sajtfesztivál Budapesten, a Vajdahunyadvárban. Jöjjön el és kóstolja meg Magyarország legjobb újborait és kiváló kézműves sajtjait! Idén már kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az Újbor és Sajt Fesztivál a Városligeti Vajdahunyadvár Magyar Mezőgazdasági Múzeumában. Önnek is lehetősége nyílik megkóstolni hazánk legkiválóbb újborait és legfinomabb kézműves sajtféleségeit.

A fesztivál több érdekes programjával együtt lehetőséget teremt arra, hogy a nagyközönség és a szakmai látogatók megismerhessék Magyarország borvidékeinek és tájainak legkiválóbb újborait és ízletes sajtjait. A vendégek személyesen találkozhatnak a termelőkkel és szakmai tájékoztatást kaphatnak az újborok és a sajtok készítésének mesterfogásairól.
Trackback(0)
Hozzászólások (1)add
0
...
Írta: Büss Zsuzsanna , 2012., október 19
smilies/smiley.gifGratulálok!Szeretettel Várjuk Önöket a IX. Magyarországi Újbor és Sajt fesztiválon!Üdvözlettel: Büss Zsuzsanna


report abuse
vote down
vote up
Votes: +0
Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

security image
Írja be a képen látható karaktereket


busy
 
< Előző   Következő >