• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Betmret cskkentse
  • Betmret nvelse
  • Eredeti mret
Bor és Vad képekben

Ars Poetica:

There are no translations available

"A Vadászat a vadász számára egyrészt alkalom a szigorú önfegyelem gyakorlására, másrészt eszköz a többi élőlény megismeréséhez és megértéséhez. Megtanít gondolkodni, szabadságszeretetre, jó ízlésre és tiszteletre nevel. Elvezet a természet és a hozzá tartozó jelenségek elmélyült megfigyeléséhez. A Vadászat megfelelő irányba tereli a vadász személyiségének alakulását. Olyan etikai értéket fejleszt ki benne, amely nélkül a vadászat csupán az ösztönök gyarló megnyilvánulása volna."

Földes László: A vadászat alapelvei

 

 
 
Home arrow Gasztrorendezvények arrow I.Túri Íjászverseny 2012. július 14.
I.Túri Íjászverseny 2012. július 14. PDF Print E-mail
Written by Kende   
hétfő, 18 június 2012
There are no translations available

I.Túri Tradicionális Örömíjászverseny  Mezőtúr  Erzsébet liget 2012 július. 14.(szombat) A Csillagösvény Hagyományőrző Egyesület szeretettel meghív minden pusztai merev szarvú íjjal rendelkező íjászt egy hagyományteremtő szándékkal elindított megmérettetésre! A verseny folyamán 15 különböző célt kell leküzdeni egy ligetes-fás környezetben, minden célra 3 lövéssel.Az ebéd elfogyasztása után,az eredményhirdetés előtt íjászpárbajt hirdetünk! A versenyen kizárólag favessző használható!(Flu-flu vesszőt mindenki hozzon magával!) Korhű ruha nem kötelező de a verseny hangulatát emelné ha abban jelennének meg.Díjazás kategóriánként  legalább 3 induló esetén: 1-3  helyezettnek érem, oklevél (első helyezettnek ajándéktárgy).A versenyen mindenki saját felelősségére vesz részt, a biztonsági szabályok betartása mindenki számára kötelező!Előnevezés: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it illetve nevezni lehet a helyszínen 8.00 órától. Előnevezést 2012. 07. 9. reggel 8 óráig fogadunk.

Nevezési díj:    

Mini (-9)                          ingyenes

Gyermek (10-13)           800 Ft

Ifjúsági (14-17)              1000 Ft

Felnőtt (18-50)              2000 Ft

Tiszteletreméltó (50-)   2000 Ft

Nevezésnél a betöltött életkort vesszük figyelembe!!  A nevezési díj magában foglal egy tál meleg ételt,melyet a verseny végén fogyaszthatjuk el. Nem nevezetteknek és kísérőknek 500 forint ellenében tudunk ebédet biztosítani. Ezen igényeket is kérnénk legkésőbb a megadott határidőig jelezni!

Tervezett program

08.00-09.00-ig nevezés

09.00-09.30-ig gyakorlás

09.30. megnyitó, verseny

16.00-17.00-íjászpárbaj 17.30-eredményhirdetés A fenti tervezett időpontok természetesen változhatnak! A helyszínen egész nap büfé üzemel, és a Magyarok Szövetsége helyi szervezetének rendezésében Magyarok Vására is látogatható!  Mindenkit szeretettel vár a Csillagösvény Hagyományőrző Egyesület!

A versenyen elhelyezett célokat úgy alakítjuk ki,hogy mindenki megmérethesse tudását és igazán jól érezze magát nálunk! Egy célon kizárólag flu-flu vessző használható ezért kérnénk mindenkit,hogy lehetőség szerint hozzon magával! A verseny helyszíne a Mezőtúri Strandfürdő mellett található, parkolás a víztorony alatt lesz megoldva.A helyszínen egész nap büfé fog üzemelni barátságos árakkal és hideg italokkal. A nevezés megkönnyítése végett két telefonszámot is közzéteszünk:

Kovács István 06309895335

Kovács László 06308302968

A versenyt ezután minden évben szeretnénk megrendezni,ezért a verseny után mindenkitől várjuk az észrevételeket és javaslatokat! Reméljük egy remek versennyel és sok-sok élménnyel fog gazdagodni mindenki aki ellátogat hozzánk! Várunk minden kedves íjászbarátot!
Trackback(0)
Hozzászólások (0)add
Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

security image
Írja be a képen látható karaktereket


busy
 
< Prev   Next >