• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Betmret cskkentse
  • Betmret nvelse
  • Eredeti mret
Bor és Vad képekben

Ars Poetica:

"A Vadászat a vadász számára egyrészt alkalom a szigorú önfegyelem gyakorlására, másrészt eszköz a többi élőlény megismeréséhez és megértéséhez. Megtanít gondolkodni, szabadságszeretetre, jó ízlésre és tiszteletre nevel. Elvezet a természet és a hozzá tartozó jelenségek elmélyült megfigyeléséhez. A Vadászat megfelelő irányba tereli a vadász személyiségének alakulását. Olyan etikai értéket fejleszt ki benne, amely nélkül a vadászat csupán az ösztönök gyarló megnyilvánulása volna."

Földes László: A vadászat alapelvei

 

 
 
Kezdőlap arrow Hírek arrow Gasztrohírek arrow VIN Főzőverseny 2012. július 28.
VIN Főzőverseny 2012. július 28. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: -ka-pír-   
2012. június 18.
A Viharsarki Ifjúsági Napok fesztivál keretein belül 2012 Július 28-án délelőtt megrendezésre kerül a VIN főzőverseny. A főzőversenyre 5 fős csapatok jelentkezését várjuk, akik az Orosházi raguleves elkészítésében mutathatják meg tudásukat. Az Orosházi raguleves fő hozzávalói: marhahús, burgonya és a tejszín.  A verseny eredményhirdetésére még aznap július 28.án késő délután kerül sor.  A nyertes csapat tárgyi és egyéb jutalomban részesül.A csapatoknak biztosítaniuk kell saját részükre minden eszközt, hozzávalót.

A jelentkezés érvényesítése minden csapat számára a jelentkezési lap kitöltésével és visszaküldésével történik.

Jelentkezési határidő: 2012 július 16 ( hétfő )
A jelentkezési lapot az alábbi e-mail címre kérjük visszaküldeni: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges
Trackback(0)
Hozzászólások (0)add
Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

security image
Írja be a képen látható karaktereket


busy
Utolsó frissítés ( 2012. június 18. )
 
< Előző   Következő >