"A Vadászat a vadász számára egyrészt alkalom a szigorú önfegyelem gyakorlására, másrészt eszköz a többi élőlény megismeréséhez és megértéséhez. Megtanít gondolkodni, szabadságszeretetre, jó ízlésre és tiszteletre nevel. Elvezet a természet és a hozzá tartozó jelenségek elmélyült megfigyeléséhez. A Vadászat megfelelő irányba tereli a vadász személyiségének alakulását. Olyan etikai értéket fejleszt ki benne, amely nélkül a vadászat csupán az ösztönök gyarló megnyilvánulása volna." Földes László: A vadászat alapelvei
|
Gourmet Vacsora a HUNGUEST Hotel Aqua-Solban 2011. november 19. |
![]() |
![]() |
![]() |
Írta: -ka-pír- | |
2011. október 22. | |
Egy igazi kulináris élmény, amelyet 10-14 szakács hoz létre többórás munkával. Egy 10 fogásos íz- és étvágygerjesztő „műalkotás”. Azért „műalkotás”, mert az ételek látványa és tálalása fantasztikus, a finom ízlést pedig csak fokozzák a felszolgálás hangeffektusai. A Gourmet Vacsora során a vendégek egy különleges gasztronómiai élmény résztvevőivé válnak. Az új élmény, az újszerű kombináció, a lenyűgöző látvány felejthetetlenek. Ezért a 2009-ben elkezdett sorozatot folytatva a Hunguest Hotel Aqua-Sol többszörös aranyérmes mesterséfje, Németh László A vacsora célja, hogy hagyományt teremtsen és hidat verjen a modern technológia és a régi ételkészítési ismereteink között. A gourmet vacsora menüje: 1. NATURA Hollandi spárga mousse, barnavajporral 2. SURPRISES Vákuumban abált libamáj terrine, zöldalmakaviárral és fűszeres grissinivel 3. UNDER WATER Tengeri sügérfilé sáfrányrizottóval és zöldborsó textúrákkal 4. PARFUM Kemencében sült kacsamell, merlot-ban posírozott körtével, krémsajtos rétessel, „eukaliptusz parfümmel” 5. 65º C – 48 H Császárhús (65ºC-on 48 óra) zellerpürével, füstölt fürjtojással, dehidratált zöldségekkel 6. ICE Paradicsomkristály olívahabbal 7. TUBER AESTIVUM Tökmaggal és szarvasgomba finzerrel burkolt báránygerinc filé, tárkony sorbettel , burgonya gratinnal 8. SPHERICAL Vesepecsenye pirított mogyoróval, karottapürével, meleg hagymazselével, szférikus vörösborszósszal 9. TONKA Édeskömény streuzel, tengerisós szárazkaramellel, tonka felhővel és vaníliakrémmel 10. TRANSPARENS Marcipánkrémes fánkocska, passionfruit bon-bonnal, After Eight transzparenssel Gourmet vacsorák A Gourmet vacsora ára: 6 000 Ft/fő szobafoglalással rendelkező vendégeink részére. Külsős vendégek részére a vacsora ára 16 000 Ft/fő.
Kedvencekhez ad
Bookmark
Hits: 38917 Trackback(0)
Hozzászólások
(0)
![]() |
|
Utolsó frissítés ( 2011. október 22. ) |
< Előző | Következő > |
---|