• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Betmret cskkentse
  • Betmret nvelse
  • Eredeti mret
Bor és Vad képekben

Ars Poetica:

"A Vadászat a vadász számára egyrészt alkalom a szigorú önfegyelem gyakorlására, másrészt eszköz a többi élőlény megismeréséhez és megértéséhez. Megtanít gondolkodni, szabadságszeretetre, jó ízlésre és tiszteletre nevel. Elvezet a természet és a hozzá tartozó jelenségek elmélyült megfigyeléséhez. A Vadászat megfelelő irányba tereli a vadász személyiségének alakulását. Olyan etikai értéket fejleszt ki benne, amely nélkül a vadászat csupán az ösztönök gyarló megnyilvánulása volna."

Földes László: A vadászat alapelvei

 

 
 
Kezdőlap arrow Gasztrorendezvények arrow 12. VinAgora Nemzetközi Borverseny 2011. június 16-19.
12. VinAgora Nemzetközi Borverseny 2011. június 16-19. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: -ka-pír-   
2011. április 24.
12. VinAgora Nemzetközi Borverseny
2011. június 16-19. Pécs - Villány

A VinAgora Borverseny és Borgála Magyarország európai uniós elnökségének hivatalos kísérő rendezvénye!

Elismert szakemberekből álló nemzetközi zsűri, komplex bírálat, széleskörű nyilvánosság, bemutatkozás a nagyközönség előtt, kiemelkedő szakszerűség, hitelesség, ismertség és elismertség!

Nevezze be borát Magyarország legelismertebb nemzetközi borversenyére!

Nevezési határidő: 2011. május 20. péntek

 

A VinAgora Borverseny napont 42 főből álló zsűrijét idén is nagy tapasztalattal rendelkező, elismert szakemberek alkotják.
Íme néhány kiemelt külföldi bíráló:

Ralf Anselmann urat testvérével együtt 2010-ben az Év Bortermelőjévé választották Németországban. Fáradhatatlanul, kitűnően bírálja az édes borokat akár több napon keresztül.

Juliano Perin Brazíliából érkezik, hogy eleget tegyen a borverseny meghívásának. Nagyszerű szakember, örülünk, hogy magával hozza egy távoli kontinensről szerzett szakmai tapasztalatait.

Maria de Fátima Teixeira az édes borok, borkülönlegességek nemzetközileg elismert szakértője Portugáliából.

Roberto Zironi az olasz Udine Egyetem professzora, a borászati tanszék vezetője, aki a világszerte alkalmazott flotációs musttisztítást is kifejlesztette.

Elisabeth Gabay a borverseny Master of Wine képesítéssel rendelkező angol bírálója. 

David Henault a Champagne borvidékről érkezik, ahol az egyik legismertebb pincészet, a Nicolas Feuillatte főborászaként dolgozik hosszú évek óta. A fehér borok és pezsgők avatott szakembere.

Petronella Salvi, a népszerű John Salvi Master of Wine felesége Franciaországból.

Ton Kolsteeg a holland Gasztronómiai Akadémia professzora.

Maria Tzitzi az Athéni Egyetemen végzett kémikusként. Laboratóriumában borász és kémikus szaktanácsadóként dolgozik. Tíz éves szakoktatói tapasztalattal rendelkezik, emellett rendszeresen bírál nemzetközi borversenyeken a világ minden táján. 

Julij Nemanic az egyetemen való oktatás mellett az országos borászati laboratóriumban laborvezető helyettesként dolgozik Szlovéniában. Rendszeresen bírál a nagy nemzetközi borversenyeken, egyik könyve pedig elnyerte a »Gourmand world cookbook awaards díját.

Ghislain K.-Laflamme ügyvéd úr 18 éven át irányította Québec-ben (Kanada) azt a szervezetet, amely az alkoholos italok felügyeletéért és szabályozásáért felel. 5 éve a kanadai Sélections Mondiales des Vins Canada borok és párlatok nemzetközi versenyének elnöke.

 

 

Trackback(0)
Hozzászólások (0)add
Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

security image
Írja be a képen látható karaktereket


busy
 
< Előző   Következő >