• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Betmret cskkentse
  • Betmret nvelse
  • Eredeti mret
Bor és Vad képekben

Ars Poetica:

"A Vadászat a vadász számára egyrészt alkalom a szigorú önfegyelem gyakorlására, másrészt eszköz a többi élőlény megismeréséhez és megértéséhez. Megtanít gondolkodni, szabadságszeretetre, jó ízlésre és tiszteletre nevel. Elvezet a természet és a hozzá tartozó jelenségek elmélyült megfigyeléséhez. A Vadászat megfelelő irányba tereli a vadász személyiségének alakulását. Olyan etikai értéket fejleszt ki benne, amely nélkül a vadászat csupán az ösztönök gyarló megnyilvánulása volna."

Földes László: A vadászat alapelvei

 

 
 
Kezdőlap arrow Gasztrorendezvények arrow 'Vadételek asztala' III. Országos Vadgasztronómiai Fesztivál - szeptember 5
'Vadételek asztala' III. Országos Vadgasztronómiai Fesztivál - szeptember 5 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Koren István   
2009. augusztus 31.


'Vadételek asztala' III. Országos Vadgasztronómiai Fesztivál Az előző évek sikerére való tekintettel a VADEX Mezőföldi Zrt. ez év szeptember 5-én délelőtt 10.00 órai kezdettel újból megrendezi a III. Országos Vadgasztronómiai Fesztivált a Soponyai Fácánosi Erdőben található Ökoturisztikai Központjában.

A Fesztivál 2007-ben azzal a céllal indult, hogy országos szinten kovácsolja össze a természet, az ökoturizmus, a nívós vadászati kultúra, a vadhús és borfogyasztás, a gasztronómia szerelmeseit.

Hagyományokhoz híven idén is lesz kreatív szakács verseny, lövészverseny, vadászkutya bemutató, hagyományőrző íjász bemutató, solymász bemutató, hobbikertész találkozó és verseny, továbbá kézműves kirakodóvásár, állat bemutató kert, lovas kocsizás a vaddisznós kertben, pónilovaglás, lézeres lövészet, terepjáró bemutató, továbbá változatos színpadi műsorok és szabadtéri kísérőrendezvények színesítik a programot.

A kínálat tovább bővül, hiszen az idei évben először a rendezvényhez kapcsolódóan nemzetközi CAC kutyakiállítást is rendez a vállalat vadászkutya fajták részére. Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt, családjával vagy baráti társaságával vegyen részt ezen a csodálatos környezetben megrendezésre kerülő gasztronómiai ünnepen. A fesztivállal kapcsolatos további információkat a www.vadex.hu, valamint a www.facanoshotel.hu weboldalakon olvashatnak.”

Trackback(0)
Hozzászólások (0)add
Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

security image
Írja be a képen látható karaktereket


busy
Utolsó frissítés ( 2009. szeptember 01. )
 
< Előző   Következő >