• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Betmret cskkentse
  • Betmret nvelse
  • Eredeti mret
Bor és Vad képekben

Ars Poetica:

"A Vadászat a vadász számára egyrészt alkalom a szigorú önfegyelem gyakorlására, másrészt eszköz a többi élőlény megismeréséhez és megértéséhez. Megtanít gondolkodni, szabadságszeretetre, jó ízlésre és tiszteletre nevel. Elvezet a természet és a hozzá tartozó jelenségek elmélyült megfigyeléséhez. A Vadászat megfelelő irányba tereli a vadász személyiségének alakulását. Olyan etikai értéket fejleszt ki benne, amely nélkül a vadászat csupán az ösztönök gyarló megnyilvánulása volna."

Földes László: A vadászat alapelvei

 

 
 
Kezdőlap arrow Szabadidő arrow Szállás arrow Katica Vendégház - Telkibánya
Katica Vendégház - Telkibánya PDF Nyomtatás E-mail
Írta: -ka-pír-   
2007. augusztus 16.
A Katica Vendégház Telkibányán, a Zemplén hegységben található. Kiválóan alkalmas pihenésre és tökéletes hely a túrázók számára, mint "bázis" pont. A kis falu csendessége ellenére sok természeti és kulturális látnivalót kínál, a környék hegyei és panorámája pedig szinte csalogatják az ide érkezõket egy kis testmozgásra.
 

 
A vendégház a földszinten 1 db 2 ágyas és 1 db 2 személyes freanciaágyas, az emeleten 2 db 2 ágyas és 1 db 2 személyes freanciaágyas kényelmes szobával, 2 fürdõvel (a földszinten hidro-masszás káddal), jól felszerelt konyhával, nappalival és kis erkélyekkel rendelkezik. Szükség esetén pótágy is elfér a szobákban. A garázsban 2 kisbusz is parkolhat. Az parkosított udvaron a teljes társaság grillezhet vagy vacsorázhat. Gyerekek számára kis fajátszótér és gyermekmedence, a felnõttebbeknek fa hintaágy szolgálja pihenésüket, kikapcsolódásukat.

Különleges szolgáltatásként rendelkezünk 4 db felnõt és 2 db gyerek quaddal, melyeket saját kialakítású quad-pályánkon használhatnak az érdeklõdõk.
 
Elérhetõség: 
 
Boda Zoltán
Telkibány Hegyi út 17
Tel:+36-30-959-36-51
+36-30-525-70-17
Fax:06-46/388-167

web: www.katicahaz.hu
Trackback(0)
Hozzászólások (0)add
Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

security image
Írja be a képen látható karaktereket


busy
Utolsó frissítés ( 2011. október 25. )
 
< Előző   Következő >