• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Betmret cskkentse
  • Betmret nvelse
  • Eredeti mret
Bor és Vad képekben

Ars Poetica:

"A Vadászat a vadász számára egyrészt alkalom a szigorú önfegyelem gyakorlására, másrészt eszköz a többi élőlény megismeréséhez és megértéséhez. Megtanít gondolkodni, szabadságszeretetre, jó ízlésre és tiszteletre nevel. Elvezet a természet és a hozzá tartozó jelenségek elmélyült megfigyeléséhez. A Vadászat megfelelő irányba tereli a vadász személyiségének alakulását. Olyan etikai értéket fejleszt ki benne, amely nélkül a vadászat csupán az ösztönök gyarló megnyilvánulása volna."

Földes László: A vadászat alapelvei

 

 
 
Kezdőlap arrow Hírek arrow Friss hírek arrow chateau.hu - ajánló
chateau.hu - ajánló PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Koren István   
2008. november 05.

Ki az, aki nem kíván, akár rövid időre is a királyok, hercegek, grófok és bárók helyébe lépni, kicsit élni azok életét az ódon kastélyokban, a mai kastélyszállókban.

Mi lehet ragyogóbb párosítás ennél, mint wellness program és modernizált kastélyszálló, aktív kikapcsolódás és sportos kastélyszálló, családi üdülés és gyermekbarát kastélyszálló, rövid, vagy hosszú hétvége és hangulatos kastélyszálló, édes kettes és eldugott kastélyszálló, kikapcsolódás, nyugalom és csöndes kastélyszálló, esküvő és elegáns kastélyszálló, nászút és intim kastélyszálloda, házassági évforduló és meghitt kastélyszállodák, kulináris élvezetek és történelmi étkeket nyújtó kastélyszálló, céges buli és alkalmas teremmel rendelkező kastélyhotelek, vállalati konferencia és minden technikával felszerelt kastélyszálló, céges incentive összejövetel és rendezvény kastélyszálloda, csapatépítő tréning és in/outdoor programokkal rendelkező kastélyszálló, árubemutató és látványos hátteret nyújtó kastélyszálló, divatbemutató és exkluzív kastélyszálló. A modern szállodák a világ minden pontján ugyanazt nyújtják, azaz egy csomó beton, modern szolgáltatások.
 
 
Trackback(0)
Hozzászólások (0)add
Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

security image
Írja be a képen látható karaktereket


busy
Utolsó frissítés ( 2008. november 05. )
 
< Előző   Következő >