• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Betmret cskkentse
  • Betmret nvelse
  • Eredeti mret
Bor és Vad képekben

Ars Poetica:

"A Vadászat a vadász számára egyrészt alkalom a szigorú önfegyelem gyakorlására, másrészt eszköz a többi élőlény megismeréséhez és megértéséhez. Megtanít gondolkodni, szabadságszeretetre, jó ízlésre és tiszteletre nevel. Elvezet a természet és a hozzá tartozó jelenségek elmélyült megfigyeléséhez. A Vadászat megfelelő irányba tereli a vadász személyiségének alakulását. Olyan etikai értéket fejleszt ki benne, amely nélkül a vadászat csupán az ösztönök gyarló megnyilvánulása volna."

Földes László: A vadászat alapelvei

 

 
 
Kezdőlap arrow Hírek arrow Friss hírek arrow Üdvözlet az Olvasónak!
Üdvözlet az Olvasónak! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: -ka-pír-   
2007. augusztus 05.

ImageA Bor és Vad szerkesztõjeként szeretettel köszöntöm  a jelenleg még csak félkész állapotban mûködõ oldalunkra betekintõ felhasználókat, különösen pedig a gasztronómia és a természet ízei iránt érdeklõdõ ínyenceket!

Honlapunkkal nem titkolt célunk, hogy a vadételek roppant érdekes és színes vílága mellett a magyarországi borvidékek neves pincéit, illetve ezen pincék nagyszerû nedüit is bemutassuk a magunk szûkre szabott lehetõségei mellett.
 
A Bor és Vad tehát  korántsem csupán vadászok számára készül, hiszen a közeljövõben felkerülõ tartalmainkkal azt kívánjuk elérni, hogy ez az oldal méltó találkahelye legyen azon természetbarátoknak, akik a kiváló borok és a nem mindennapi gasztronómia kedvelõinek tartják magukat. 
 
A honlap jelenlegi kiforratlansága éppen ezért félig-meddig szándékolt is, mivel azt szeretnénk, ha jelenlegi látogatóink és jövõbeni felhasználóink segítenének számunkra egyéni véleményük és igényeik megfogalmazásával egy színvonalas és figyelemreméltó gasztronómiai portál kialakításában. Így hát kedves egészségünkre, és munkára fel!    
 -ka-pír- 
Trackback(0)
Hozzászólások (2)add
72
...
Írta: szira , 2007., augusztus 06
Jól van kapír,hajrá,segítek én is amiben tudok!

szira
report abuse
vote down
vote up
Votes: +0
0
gratula
Írta: kölyök , 2007., augusztus 07
Minden elismerésem, nagyon igényes szép honlap.. Csak így tovább!! smilies/smiley.gif
report abuse
vote down
vote up
Votes: +0
Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

security image
Írja be a képen látható karaktereket


busy
Utolsó frissítés ( 2007. augusztus 29. )
 
< Előző   Következő >