• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Betmret cskkentse
  • Betmret nvelse
  • Eredeti mret
Bor és Vad képekben

Ars Poetica:

There are no translations available

"A Vadászat a vadász számára egyrészt alkalom a szigorú önfegyelem gyakorlására, másrészt eszköz a többi élőlény megismeréséhez és megértéséhez. Megtanít gondolkodni, szabadságszeretetre, jó ízlésre és tiszteletre nevel. Elvezet a természet és a hozzá tartozó jelenségek elmélyült megfigyeléséhez. A Vadászat megfelelő irányba tereli a vadász személyiségének alakulását. Olyan etikai értéket fejleszt ki benne, amely nélkül a vadászat csupán az ösztönök gyarló megnyilvánulása volna."

Földes László: A vadászat alapelvei

 

 
 
Home arrow Introduction
Lectori salutem! PDF Print E-mail
Written by -ka-pír-   
csütörtök, 02 augusztus 2007
There are no translations available

A boresvad.hu , mint az első és eddig egyetlen magyar nyelvű vadászati és gasztronómiai szabadidős portál, szeretettel köszönti minden kedves olvasóját, partnerét és nem utolsó sorban a hozzánk betekintõ kíváncsiskodókat! Eddigi tapasztalataink szerint Önök, minden bizonnyal a kulináris élvezetek és a természet szépségei iránt egyaránt érdeklődő, életigenlõ emberek!
 
A 2007. augusztusában elindított - és azóta is folyamatos fejlesztés alatt álló - portálunk létrehozásával nem titkolt célunk, hogy a vadételek roppant érdekes és színes világa mellett, a magyarországi borvidékek neves pincéit, valamint e pincék nagyszerű borait is bemutassuk az érdeklődők számára. Sőt, mi több, népszerűsítsük az elmúlt évtizedek során méltánytalanul feledésbe merült magyar borkultúrát. Fiatalokból álló kreatív csapatunkkal ezért járjuk hazánk borban és vadban bővelkedő vidékeit, s teremtünk kapcsolatot gazdálkodók (boros- illetve vadgazdák), vendéglátók (éttermek és szálláshelyek), valamint az érdeklődő felhasználók között.  
 
A Bor és Vad így korántsem csupán vadászok számára készül, hiszen az eddigiek során, illetve a jövőben felkerülő tartalmainkkal egyaránt azt kívánjuk elérni, hogy portálunk méltó kalauza legyen minden olyan természetbarátnak, aki a kiváló borok és a nem mindennapi gasztronómia elkötelezettjének tartja magát!
 
                                                                                                   Kellemes kikapcsolódást és hasznos idõtöltést kívánunk!                                                                                                                                                                        
 
 
    
 
Last Updated ( szombat, 07 július 2012 )