• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Betmret cskkentse
  • Betmret nvelse
  • Eredeti mret
Bor és Vad képekben

Ars Poetica:

"A Vadászat a vadász számára egyrészt alkalom a szigorú önfegyelem gyakorlására, másrészt eszköz a többi élőlény megismeréséhez és megértéséhez. Megtanít gondolkodni, szabadságszeretetre, jó ízlésre és tiszteletre nevel. Elvezet a természet és a hozzá tartozó jelenségek elmélyült megfigyeléséhez. A Vadászat megfelelő irányba tereli a vadász személyiségének alakulását. Olyan etikai értéket fejleszt ki benne, amely nélkül a vadászat csupán az ösztönök gyarló megnyilvánulása volna."

Földes László: A vadászat alapelvei

 

 
 
Kezdőlap arrow Szabadidő arrow Szaküzletek arrow Szikra Borszaküzlet
Szikra Borszaküzlet PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kapalló G. Gyula   
2008. február 15.
A borkedvelõk nagy örömére újabb színvonalas választékot felvonultató borszaküzlet nyílt meg Miskolcon, az észak-magyarországi régió történelmi borkereskedõ városában.  Az Újgyõri Fõtértõl két percnyire található hangulatos üzlethelyiségben Zábreczky Zoltán tulajdonos maga várja a borkultúra és az igényes borfogyasztás iránt érdeklõ vásárlókat.
 
A szaküzlet elsõsorban a Villányi-, Tokaji- és Egri borvidékek széles borpalettáját vonultatja fel, de kölnféle borélvezeti segédeszközök, illetve a kedvünkre való  borospoharak közül is sokáig válogathatunk. Igen szimpatikus megoldásnak tartom, hogy egyszeri 10.000.- Ft feletti vásárlás esetén VIP Borbérletet kapunk, amivel minden további 5.000.- Ft-on túli vásárlás végösszegébõl 5% kedvezményt vehetünk igénybe. A bolt további kellemes meglepetései közé tartozik a Borfutár szolgálat és a Party Service, mely szolgáltatásokat igen kedvezõ feltételek mellett kérhetünk elõzetes egyeztetés alapján. 
 
Elérhetõség: 
Zábreczky Zoltán 
+36/70/312-9235
 
Miskolc, Vasgyári út 9. szám
 
Nyitvatartás: 
keddtõl vasárnapig 10.00-19.00-ig, ebédidõ 13.00-14.00-ig


 
Trackback(0)
Hozzászólások (0)add
Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

security image
Írja be a képen látható karaktereket


busy
Utolsó frissítés ( 2009. február 21. )