• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Betmret cskkentse
  • Betmret nvelse
  • Eredeti mret
Bor és Vad képekben

Ars Poetica:

"A Vadászat a vadász számára egyrészt alkalom a szigorú önfegyelem gyakorlására, másrészt eszköz a többi élőlény megismeréséhez és megértéséhez. Megtanít gondolkodni, szabadságszeretetre, jó ízlésre és tiszteletre nevel. Elvezet a természet és a hozzá tartozó jelenségek elmélyült megfigyeléséhez. A Vadászat megfelelő irányba tereli a vadász személyiségének alakulását. Olyan etikai értéket fejleszt ki benne, amely nélkül a vadászat csupán az ösztönök gyarló megnyilvánulása volna."

Földes László: A vadászat alapelvei

 

 
 
Kezdőlap arrow Hírek arrow Gasztrohírek arrow Nyitott pince napok
Nyitott pince napok PDF Nyomtatás E-mail
Írta: -ka-pír-   
2008. február 07.

A Nyitott Pince Szövetség 2008 Pünkösdjén újra megszervezi a Nyitott Pince Napokat - a Magyar Turizmus Zrt.vel együttmûködve -, melyre várja azon pincészetek, borászatok jelentkezését, akik szívesen bekapcsolódnak a borturizmusba, szívesen fogadnak érdeklõdõ borturistákat, s szívesen nyújtanak kedvezményeket is számukra abban a reményben, hogy megsokszorozhatják forgalmukat, ismertebbé tehetik Pincészetüket.

Szeretnénk, ha a Nyitott Pince Napok - a "Torkos Csütörtök"-höz hasonlóan - egyre több pincészet számára jelentene jó alkalmat programjaik és boraik népszerûsítésére. A bor iránt érdeklõdõket, a borturistákat szeretnénk megszólítani, hogy ismerkedjenek meg az ország egész területén a nyitva tartó, kedvezményeket kínáló pincészetekkel, borászatokkal és kínálatukkal.

Mint ahogy a "Torkos Csütörtök", a "Nyitott Pince Napok" is remek alkalom arra, hogy - akár egy kirándulással összekötve - a bort kedvelõ turisták meglátogassák a nyitva tartó pincészeteket, borkészítõ "mûhelyeket" az ország különbözõ tájain, borvidékein. Reméljük, hogy az alábbi felhívás kedvezõ fogadtatásra talál, s Önök is szívesen kapcsolódnak a rendezvényhez! (A csatlakozó borászatok listáját természetesen idõben közzétesszük ezen a helyen is!)

forrásom a http://bormarketing.hu/index.php?page=news&newsid=408&l=1


Trackback(0)
Hozzászólások (0)add
Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

security image
Írja be a képen látható karaktereket


busy
Utolsó frissítés ( 2008. február 07. )
 
< Előző   Következő >