• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Betmret cskkentse
  • Betmret nvelse
  • Eredeti mret
Bor és Vad képekben

Ars Poetica:

There are no translations available

"A Vadászat a vadász számára egyrészt alkalom a szigorú önfegyelem gyakorlására, másrészt eszköz a többi élőlény megismeréséhez és megértéséhez. Megtanít gondolkodni, szabadságszeretetre, jó ízlésre és tiszteletre nevel. Elvezet a természet és a hozzá tartozó jelenségek elmélyült megfigyeléséhez. A Vadászat megfelelő irányba tereli a vadász személyiségének alakulását. Olyan etikai értéket fejleszt ki benne, amely nélkül a vadászat csupán az ösztönök gyarló megnyilvánulása volna."

Földes László: A vadászat alapelvei

 

 
 
Home arrow Leisure arrow Wine tasting
Wine tasting
Egri Korona Borház PDF Print E-mail
Written by Kapalló G. Gyula   
kedd, 08 április 2008
There are no translations available

Az Egri Korona Borház az egri borvidéken, az egerszalóki hõforráshoz vezetõ úton, Kerecsend és Demjén falvak között található.

A Magyarországon szinte egyedülálló technológiájú borászati vállalkozás nem csak magas minõségû borok elõállításával foglalkozik, hanem hasonlóan a francia chateaukhoz vagy az ausztrál winerykhez, borkóstolók és nívós szakmai rendezvények lebonyolítását, a borturizmus felvirágoztatását tûzte ki célul. Melegkonyhás étterem, bormintabolt, nyáron pedig szabadtéri borharapó várja a vendégeket.  

 

Last Updated ( szombat, 21 február 2009 )
 
Béres Borászat - Borkóstolás PDF Print E-mail
Written by -ka-pír-   
hétfő, 13 augusztus 2007
There are no translations available

Látogassa meg Tokaj-Hegyalja
egyik legszebb és legmodernebb borászatát! 

A vendégek a pincészet munkatársainak vezetésével betekintést nyerhetnek a borkészítés izgalmas folyamatába, a szõlõ beérkezésétõl a palackozásig, majd a kóstolóteremben megismerhetik a jellegzetes tokaji szõlõfajtákból készült borokat. A borkóstolón igény szerint 3, 5, illetve 7 tételes kóstolósor közül választhatnak. 

A helyi szaküzletben is készséggel várják a vendégeket, ahol kedvezményes, pinceáron történõ vásárlásra nyílik lehetõségük.

A pincészet nyitvatartása: hétköznap 10-16 óra között.
Ettõl eltérõ idõpont esetén, illetve hétvégén elõzetes bejelentkezés alapján várják az érdeklõdõket.


 

Last Updated ( kedd, 14 augusztus 2007 )