• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Betmret cskkentse
  • Betmret nvelse
  • Eredeti mret
Bor és Vad képekben

Ars Poetica:

There are no translations available

"A Vadászat a vadász számára egyrészt alkalom a szigorú önfegyelem gyakorlására, másrészt eszköz a többi élőlény megismeréséhez és megértéséhez. Megtanít gondolkodni, szabadságszeretetre, jó ízlésre és tiszteletre nevel. Elvezet a természet és a hozzá tartozó jelenségek elmélyült megfigyeléséhez. A Vadászat megfelelő irányba tereli a vadász személyiségének alakulását. Olyan etikai értéket fejleszt ki benne, amely nélkül a vadászat csupán az ösztönök gyarló megnyilvánulása volna."

Földes László: A vadászat alapelvei

 

 
 
Home arrow Gasztrorendezvények arrow Pincepiac és Demeter Pirítós Szombatonként
Pincepiac és Demeter Pirítós Szombatonként PDF Print E-mail
Written by -ka-pír-   
szombat, 01 június 2013
There are no translations available

A Demeter Pincészet tavaly év végén indította szombati rendezvényét, a Pincepiacot - helyi és környékbeli termelők seregszemléjét a pincében és annak környékén. A Pincepiacon helyet biztosítanak minden olyan termelőnek, készítőnek, akinek fontos az alapanyag minősége, a készítési eljárás, és a termék valóban kiváló minősége. A program az egrieknek és a turistáknak ad lehetőséget arra, hogy megismerjék a helyi termékeket. Úgy gondolják, a változatos egri programkínálat mellé egy újabb szolgáltatást biztosítanak azzal, hogy egy helyen megtalálják az érdeklődők a minőségi termékeket, árukat. Céljuk, hogy a történelmi Kőlyuk Pincesor szervesen bekapcsolódjon az egri mindennapi életbe, és a turistáknak minden szombaton garantált egri programot kínáljanak.

A Pincepiac minden szombaton 10 órakor nyit, és 16 óráig várja a vásárlókat. A Pincepiacon kapható termékek, a teljesség igénye nélkül: házi sajtok, vajak, vajkészítmények, befőttek, lekvárok, szörpök, méz, kemencés kenyér, háztáji zöldség-gyümölcs, gyógynövények, füstölt áru, szarvasgombás különlegességek, pálinka, fazekas termékek, kézzel festett selyemkendők, kristálypoharak, ajándéktárgyak. A választék folyamatosan bővül. A Pincepiacon a Demeter borok mellett kaphatók a Lopószáj Borút tagjainak borai is, melynek alapítója és tagjaa Demeter Csaba- így egy helyszínen több termelő borát kóstolhatják és vásárolhatják meg a vendégek.

Demeter Pirítós, szombat esti borklub

A Demeter Pincészetben a borkedvelő és a borászat iránt érdeklődő vendégek megismerhetik a tradicionális borkészítés lépéseit, sétát tehetnek a több mint 300 méterhosszú, több ágból álló pincerendszerben és megkóstolhatják a Pincészet kiváló borait. Várják az egrieket és a turistákat egy kellemes szombat délutáni, esti borozásra, borkóstolóra, melynek kiváló helyszíne a Demeter Pincészet.

Bíznak benne, hogy rendezvényük erősíti Eger város hazai és nemzetközi pozícióját, színesíti programkínálatát és hozzájárul épített, természeti, történelmi és szőlészeti-borászati jó hírének öregbítéséhez.

További információk:
Telefon: 06-20/563-38-35, 06-30/239-73-53
Web: www.demeterpinceszet.hu,
webshop: pincepiac.hu
Email: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it
 
Cím:
3300 Eger, Kőlyuk Pincesor 28-30.
Trackback(0)
Hozzászólások (0)add
Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

security image
Írja be a képen látható karaktereket


busy
 
< Prev   Next >