• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Betmret cskkentse
  • Betmret nvelse
  • Eredeti mret
Bor és Vad képekben

Ars Poetica:

"A Vadászat a vadász számára egyrészt alkalom a szigorú önfegyelem gyakorlására, másrészt eszköz a többi élőlény megismeréséhez és megértéséhez. Megtanít gondolkodni, szabadságszeretetre, jó ízlésre és tiszteletre nevel. Elvezet a természet és a hozzá tartozó jelenségek elmélyült megfigyeléséhez. A Vadászat megfelelő irányba tereli a vadász személyiségének alakulását. Olyan etikai értéket fejleszt ki benne, amely nélkül a vadászat csupán az ösztönök gyarló megnyilvánulása volna."

Földes László: A vadászat alapelvei

 

 
 
Kezdőlap arrow Hírek arrow Gasztrohírek arrow Ünnepi borvacsora a Major Csárdában 2012. december 14.
Ünnepi borvacsora a Major Csárdában 2012. december 14. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: borvacsora.info   
2012. december 02.

Különleges ételekkel és borokkal folytatjuk vacsorasorozatunkat 2012. december 14-én, pénteken 19 órától.
 
A tokaji Karádi-Berger pincészet kis szériában készülő kézműves remekeit kínáljuk vendégeink részére, Berger Zsolt borász bemutatásával.
 
Hozzájuk adventi halételeket kínálunk, amelyeket erre az eseményre komponált konyhafőnökünk, Serfőző Tamás.
 
Az élő zenével kísért vacsorát követően lehetőség lesz a borokból elvitelre is vásárolni.
 
Információ, asztalfoglalás:
Benke Dávid – 06 30 230 89 54, Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges
 
Megközelítés: az M5-ös autópálya gyáli lehajtójánál, Alsónémedi felé 500 méterre.
 
Részvételi díj: elővételben 5900 Ft/fő, a rendezvény napján 6400 Ft/fő amely a vacsora, illetve a borok (fajtánként 1 dl) árát is tartalmazza.
 
A részvételi jegyek elővételben a helyszínen kaphatók. Kedvező árú sofőrszolgálatot vagy szállást tudunk ajánlani a borba feledkező autósok számára, ezek igénybevételét kérjük, előre jelezzék!
 
A menüsor:
 
Vendégváró: Aszútörköly, házi pogácsa
 
Hideg előétel: Pontytepertő makói rántott hagymakarikával
Tokaji Furmint 2007 Birtokbor
 
Leves: Halerőleves, halbelsőségbatyuval
Tokaji FurmintHárs 2011
 
Meleg előétel: Zöldséges mozzarellás harcsatekercs, furmintmártással, sáfrányos citromos jázminrizzsel
"Narancsi" Tokaji Furmint
 
Főétel: Kemencében sült mandulás pisztráng, burgonyapürén, fokhagymás furmintfolyammal
Selectio Tokaji Furmint késői szüret
 
Desszert: Gyümölcsös sabaillon
Tokaji Aszú 3 puttonyos 2004
Trackback(0)
Hozzászólások (0)add
Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

security image
Írja be a képen látható karaktereket


busy
Utolsó frissítés ( 2012. december 02. )
 
< Előző   Következő >