• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Betmret cskkentse
  • Betmret nvelse
  • Eredeti mret
Bor és Vad képekben

Ars Poetica:

"A Vadászat a vadász számára egyrészt alkalom a szigorú önfegyelem gyakorlására, másrészt eszköz a többi élőlény megismeréséhez és megértéséhez. Megtanít gondolkodni, szabadságszeretetre, jó ízlésre és tiszteletre nevel. Elvezet a természet és a hozzá tartozó jelenségek elmélyült megfigyeléséhez. A Vadászat megfelelő irányba tereli a vadász személyiségének alakulását. Olyan etikai értéket fejleszt ki benne, amely nélkül a vadászat csupán az ösztönök gyarló megnyilvánulása volna."

Földes László: A vadászat alapelvei

 

 
 
Kezdőlap arrow Gasztrorendezvények arrow Gourmet Vacsora a HUNGUEST Hotel Aqua-Solban 2011. november 19.
Gourmet Vacsora a HUNGUEST Hotel Aqua-Solban 2011. november 19. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: -ka-pír-   
2011. október 22.

Egy igazi kulináris élmény, amelyet 10-14 szakács hoz létre többórás munkával. Egy 10 fogásos íz- és étvágygerjesztő „műalkotás”. Azért „műalkotás”, mert az ételek látványa és tálalása fantasztikus, a finom ízlést pedig csak fokozzák a felszolgálás hangeffektusai.

A Gourmet Vacsora során a vendégek egy különleges gasztronómiai élmény résztvevőivé válnak. Az új élmény, az újszerű kombináció, a lenyűgöző látvány felejthetetlenek.
Ezért a 2009-ben elkezdett sorozatot folytatva a Hunguest Hotel Aqua-Sol többszörös aranyérmes mesterséfje, Németh László

A vacsora célja, hogy hagyományt teremtsen és hidat verjen a modern technológia és a régi ételkészítési ismereteink között.

A gourmet vacsora menüje:


1. NATURA

Hollandi spárga mousse, barnavajporral

2. SURPRISES

Vákuumban abált libamáj terrine, zöldalmakaviárral és fűszeres grissinivel

3. UNDER WATER

Tengeri sügérfilé sáfrányrizottóval és zöldborsó textúrákkal

4. PARFUM

Kemencében sült kacsamell, merlot-ban posírozott körtével, krémsajtos rétessel, „eukaliptusz parfümmel”

5. 65º C – 48 H

Császárhús (65ºC-on 48 óra) zellerpürével, füstölt fürjtojással, dehidratált zöldségekkel

6. ICE

Paradicsomkristály olívahabbal

7. TUBER  AESTIVUM

Tökmaggal és szarvasgomba finzerrel burkolt báránygerinc filé, tárkony sorbettel , burgonya gratinnal

8. SPHERICAL

Vesepecsenye pirított mogyoróval, karottapürével, meleg hagymazselével, szférikus vörösborszósszal

9. TONKA

Édeskömény streuzel, tengerisós szárazkaramellel, tonka felhővel és vaníliakrémmel

10. TRANSPARENS

Marcipánkrémes fánkocska, passionfruit bon-bonnal, After Eight transzparenssel
Gourmet vacsorák

A Gourmet vacsora ára: 6 000 Ft/fő szobafoglalással
rendelkező vendégeink részére.
Külsős vendégek részére a vacsora ára 16 000 Ft/fő.
Trackback(0)
Hozzászólások (0)add
Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

security image
Írja be a képen látható karaktereket


busy
Utolsó frissítés ( 2011. október 22. )
 
< Előző   Következő >