There are no translations available "A Vadászat a vadász számára egyrészt alkalom a szigorú önfegyelem gyakorlására, másrészt eszköz a többi élőlény megismeréséhez és megértéséhez. Megtanít gondolkodni, szabadságszeretetre, jó ízlésre és tiszteletre nevel. Elvezet a természet és a hozzá tartozó jelenségek elmélyült megfigyeléséhez. A Vadászat megfelelő irányba tereli a vadász személyiségének alakulását. Olyan etikai értéket fejleszt ki benne, amely nélkül a vadászat csupán az ösztönök gyarló megnyilvánulása volna." Földes László: A vadászat alapelvei
|
Egyszerű szarvas carpaccio |
![]() |
![]() |
![]() |
Written by -ka-pír- | |
hétfő, 28 szeptember 2009 | |
There are no translations available
A carpaccio hidegen ízesített, többnyire rövid ideig pácolt színhúst jelent az olasz konyhában. Ennek elkészítéséhez jelen esetben szarvasbélszínt fogunk használni, mégpedig az alábbi, igen egyszerű módon: A húst egy éles késsel teljesen megszabadítjuk a hártyáitól, majd egy tiszta konyharuha segítségével leszárítjuk és gorombára tört borskeverékkel hintjük meg bőven. Ezután a borsot belesimítjuk, belemasszírozzuk a húsba, majd elhelyezzük azt egy hosszúkás, mély tálkában.
![]() Borajánló: Egy kiváló, fűszeres felhangokkal rendelkező, érett Pino Noir-t ajánlok hozzá a Maul Pincészet csodálatos 2007-es évjáratból.
Kedvencekhez ad
Bookmark
Hits: 39951 Trackback(0)
Hozzászólások
(0)
![]() |
|
Last Updated ( hétfő, 11 március 2013 ) |
< Prev | Next > |
---|