• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Betmret cskkentse
  • Betmret nvelse
  • Eredeti mret
Bor és Vad képekben

Ars Poetica:

"A Vadászat a vadász számára egyrészt alkalom a szigorú önfegyelem gyakorlására, másrészt eszköz a többi élőlény megismeréséhez és megértéséhez. Megtanít gondolkodni, szabadságszeretetre, jó ízlésre és tiszteletre nevel. Elvezet a természet és a hozzá tartozó jelenségek elmélyült megfigyeléséhez. A Vadászat megfelelő irányba tereli a vadász személyiségének alakulását. Olyan etikai értéket fejleszt ki benne, amely nélkül a vadászat csupán az ösztönök gyarló megnyilvánulása volna."

Földes László: A vadászat alapelvei

 

 
 
Kezdőlap arrow Hirdetési információk
Hirdetési információk PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Koren István   
2007. augusztus 02.

Bor- és vadgasztronómiával, valamint ehhez kapcsolódó szabadidős tevékenységekkel foglalkozó internetes portálunk vadászati partnereknek és egyéb szolgáltatóknak kínál hirdetési felületet a látogatói igények kielégítése céljából. A borászatok, vendéglátóhelyek, vadásztársaságok, illetve tevékenységi körében  tematikánkhoz kapcsolható egyedi cégek fényképes bemutatását  vállaljuk portálunkon katalógus jelleggel, állandó frissítési lehetőséggel.
További külön hirdetési felületet biztosítunk igény szerint, elhelyezéstől függően 5-25000 Ft+ÁFA/hó összegért.
Szakirányú egyedi weblap-készítés ill. banner (reklám)- és hirdetés-design egyéni megegyezés alapján.

Az oldal fennállása óta folyamatosan növekszik látogatóink száma, jelenleg átlagosan havi 2500-3000 egyedi látogatót vonz a Bor és Vad, kik közül a legtöbben visszatérő olvasói oldalunknak. Egy felhasználó átlagosan 5 és 35 perc közötti időt tölt el weboldalunkon, miközben 7-10 cikket olvas el.

Bor és Vad általános hirdetési tarifái
A hirdetések fajtái:

  • kiemelt hirdetés
  • álló reklám felület
  • hagyományos (fekvő) reklám felület
  • tematikus (belső) reklám felület


A kiemelt hirdetési felület paraméterei:


Kiemelt hirdetési felület

400x80 pixel méretű hagyományos képformátumú (gif, jpg) vagy flash (swf) formátumú hírdetések megjelenítésére alkalmas terület. A főoldalon illetve minden oldalon is látszódik.

Ár: 25000 Ft/hó +ÁFA

 

Álló reklám felület paraméterei:


Főoldal álló hirdetési felület

120x240-600 pixel méretű hagyományos képformátumú (gif, jpg) vagy flash (swf) formátumú hirdetések megjelenítésére alkalmas terület. A főoldalon illetve az aloldalakon is látszódhat, ha az a terület nincs más számára fenntartva.

Ár: 15000 Ft/hó+ÁFA

 

Hagyományos reklám felület paraméterei:


Főoldal fekvő hirdetési felület

468x60 pixel méretű hagyományos képformátumú (gif, jpg) vagy flash (swf) formátumú hirdetések megjelenítésére alkalmas terület. A főoldalon illetve az aloldalakon is látszódhat, ha az a terület nincs más számára fentartva.

Ár: 10000 Ft/hó+ÁFA

 

Tematikus reklám felület:


Belső-álló hirdetési felület

A reklámfelület elhelyezkedése és megjelenési módja hasonló az Álló és a Hagyományos reklám felületéhez, azzal a különbséggel, hogy csak az adott kategória oldalain látszódik. Pl. Borok és/vagy Vadászat

Ár (kategóriánként): 5000 Ft/hó+ÁFA


Amennyiben felkeltette érdeklődését hirdetési ajánlatunk, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot !

Utolsó frissítés ( 2009. február 09. )