• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Betmret cskkentse
  • Betmret nvelse
  • Eredeti mret
Bor és Vad képekben

Ars Poetica:

There are no translations available

"A Vadászat a vadász számára egyrészt alkalom a szigorú önfegyelem gyakorlására, másrészt eszköz a többi élőlény megismeréséhez és megértéséhez. Megtanít gondolkodni, szabadságszeretetre, jó ízlésre és tiszteletre nevel. Elvezet a természet és a hozzá tartozó jelenségek elmélyült megfigyeléséhez. A Vadászat megfelelő irányba tereli a vadász személyiségének alakulását. Olyan etikai értéket fejleszt ki benne, amely nélkül a vadászat csupán az ösztönök gyarló megnyilvánulása volna."

Földes László: A vadászat alapelvei

 

 
 
Home arrow News arrow Gasztrohírek arrow Viator Jazz Vacsorák - Mits Jazz Band 2014. június 20.
Viator Jazz Vacsorák - Mits Jazz Band 2014. június 20. PDF Print E-mail
Written by -ka-pír-   
szerda, 11 június 2014
There are no translations available

A Pannonhalmi Apátsági Pincészet jazz koncertsorozat lehetőségeinek kiszélesítéséhez új helyszínként kínálkozott a Viator Apátsági Étterem és Borbár, amelynek terasza a korlátozottabb befogadóképesség révén inkább bensőségesebb jellegű koncertek megvalósítására ad lehetőséget. A 2011 óta minden nyáron megrendezésre kerülő Viator Jazz-Vacsorák sajátossága ugyanakkor, hogy az egyedi miliőben megszólaló igényes jazz-zenéhez az étterem gondosan válogatott alapanyagokból összeállított, különleges hangulatú vacsorát kínál.
Viator Jazz Vacsorák - Mits Jazz Band

Helyszín: VIATOR Apátsági Étterem és Borbár terasza
(Esőhelyszín: VIATOR Apátsági Étterem és Borbár)

Mits Jazz Band
Mits Márton – szaxofon;
Horváth János– billentyűk;
Kovács Gergő – basszusgitár;
Potesz Balázs – dobok

BELÉPŐJEGY

A VIATOR Jazz-Vacsorák eseményeire érvényes belépőjegy ára egységesen bruttó 4.500,- Ft/fő, amely az Étterem gondosan válogatott alapanyagokból összeállított ételeinek alkalmi kínálatából illetve itallapjáról történő fogyasztás árába beszámításra kerül!

JEGYVÁSÁRLÁS

A nagy érdeklődésre és a helyek korlátozott számára – Pannonhalmi Jazz-Terasz: max. 250 fő/koncert; VIATOR Jazz-Vacsorák és Pannonhalmi Jazz-Major: max. 100 fő/koncert – való tekintettel mindegyik rendezvénysorozat koncertjeinek látogatása az előző évek gyakorlatát követve kizárólag előzetes jegyvásárlással lehetséges. Kérik tisztelettel vendégeiket, hogy a belépőjegyeket 2014. május 5. hétfőtől valamely alábbi értékesítési ponton megvásárolni szíveskedjenek:

VIATOR APÁTSÁGI ÉTTEREM ÉS BORBÁR 
Cím:    H-9090 Pannonhalma, Kosaras-domb
Tel.:     +36/96/570-200
Mobil: +36/30/213-6000
E-mail:            This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it
Web:   www.viator.co.hu

Bortársaság (www.bortarsasag.hu)

BORTÁRSASÁG Győr      
(MINDHÁROM koncertsorozat eseményeire!)
Cím:    H-9022 Győr, Jedlik Á. u. 15. (a belváros közepén, a Széchenyi tér közelében)
Tel.:     +36/96/336-871
E-mail:            This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it

Amennyiben a felsorolt értékesítési pontokon való vásárlás nem megoldható, akkor a TriCollis Foglalási Központ a fenti elérhetőségein készséggel áll rendelkezésre az átutalással történő fizetés lehetőségével.

TRANSZFER

A megyeszékhelyről indulók és oda érkezők számára mindegyik koncert esetén transzferlehetőséget biztosítanak. A győri Városháza mellől 18.30 órakor modern, kényelmes, légkondicionált autóbusz indul az adott rendezvényhelyszínre, majd a program után kb. 22.00 órakor vissza. A buszjegy ára bruttó 1.500,- Ft/fő/retúr.

Kérik vendégeiket, hogy az utazásra vonatkozó helyigényüket a TriCollis Foglalási Központ elérhetőségein legkésőbb az érintett koncertet közvetlenül megelőző hétfőig külön jelenteni szíveskedjenek, ennek hiányában a transzferlehetőséget nem tudják garantálni! A minimális utaslétszám: 8 fő!

SZÁLLÁS

A Cseider-völgyben felépült, a Viator Étterem és Borbár irányából gyalogosan is megközelíthető Szent Jakab Vendégház ideális lehetőség azoknak, akik a késő esti órákban vagy a közös borfogyasztás miatt már nem szeretnének útra kelni illetve a szórakoztató program után helyben keresnek pihenőhelyet. Felmerülő kérdések esetén, kérik, keresse fel munkatársukat az alábbi elérhetőségeken:

SZENT JAKAB HÁZ
Cím:    H-9090 Pannonhalma, Cseider-völgy
Mobil: +36/30/260-9920
E-mail:            This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it
Web:   www.szentjakabhaz.hu
Trackback(0)
Hozzászólások (0)add
Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

security image
Írja be a képen látható karaktereket


busy
 
< Prev   Next >